Αφαιρούσαν μπαταρίες από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία

Ενας 24χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του για κλοπές μπαταριών από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ, στη Βοιωτία.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα το μεσημέρι της Παρασκευής διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή της Δάφνης, όπου αφαίρεσαν πέντε μπαταρίες, αξίας 1.000 περίπου ευρώ, ενώ στις 5 Μαΐου διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή των Λεύκτρων, όπου αφαίρεσαν πέντε μπαταρίες, αξίας 1.000 περίπου ευρώ.

Την ίδια ημέρα διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή των Ερυθρών, όπου αφαίρεσαν πέντε μπαταρίες, αξίας 1.000 περίπου ευρώ, καθώς και οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή του Προδρόμου, όπου αφαίρεσαν τέσσερις μπαταρίες, αξίας 300 περίπου ευρώ.

Το φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών, ενώ  ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής