13 συλλήψεις για διακίνηση καπνικών και απομιμητικών προϊόντων

Σε δεκατρείς συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο δεκαήμερο αστυνομικοί, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για διακίνηση καπνικών και απομιμητικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν 8.182 πακέτα τσιγάρα, 522 πακέτα καπνού και 831 απομιμητικά προϊόντα (θήκες και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, τσάντες, πορτοφόλια κλπ)

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το πρωί της 12ης Νοεμβρίου στην Ομόνοια, ένας 48χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, γιατί στην κατοχή του και ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία-αποθήκη, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 6.012 πακέτα τσιγάρων και 235 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 14.560 ευρώ προερχόμενο από την πώληση των τσιγάρων.

Την επόμενη ημέρα, συνελήφθη ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν στη Νίκαια γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 186 πακέτα τσιγάρων και 8 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Το απόγευμα της 14ης Νοεμβρίου συνελήφθη ένας 47χρονος στην Κυψέλη γιατί κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (θήκες και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, τσάντες, πορτοφόλια κλπ) επώνυμων εταιρειών.

Στις 15 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν στον Κολωνό τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 15, 20 και 20 ετών, γιατί κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση 167 πακέτα τσιγάρων και -35- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Μία ημέρα μετά συνελήφθη ένας 58χρονος στα Πατήσια, γιατί έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 590 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Στις 18 Νοεμβρίου συνελήφθη ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν στον Άγιο Παντελεήμονα, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 327 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Στις 19 και στις 21 Νοεμβρίου συνελήφθησαν ακόμη πέντε άτομα στον Πειραιά και τη Νίκαια για συσκευασίες καπνικών προϊόντων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής