11 συλλήψεις και 26 προσαγωγές στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Σε έντεκα συλλήψεις και είκοσι έξι προσαγωγές, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια χθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών για την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για πέντε Έλληνες ηλικίας 19 έως 36 ετών, έναν 26χρονο Ιταλό, έναν 18χρονο Αλβανό και τέσσερις ανήλικους, εκ των οποίων τρείς Έλληνες και έναν Ρουμάνο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα  -κατά περίπτωση- αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, απόπειρας επικινδύνων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών, εμπρησμού, έκρηξης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επίσης, σε κοινόχρηστους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί – εμπρηστικοί μηχανισμοί, δεκαέξι ακέραιες βόμβες μολότοφ, οκτώ γκαζάκια, πέντε δοχεία με εύφλεκτο υγρό, είκοσι εννέα γυάλινα μπουκάλια, εννέα αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής