Συνελήφθη 54χρονος στην Πιερία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 54χρονος στην Πιερία, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του δώδεκα μετανάστες από το Μπαγκλαντές έναντι αμοιβής.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Παρασκευής οι αστυνομικού εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος, σε παράπλευρη οδό της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, με κατεύθυνση την Αθήνα. Προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ο 54χρονος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε.

Όπως διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο επέβαιναν δώδεκα άνδρες από το Μπαγκλαντές, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική Επικράτεια.

Άμεσα εκδόθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, κατά τις οποίες εντοπίστηκε λίγο αργότερα ο 54χρονος σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς παρέλαβε τους αλλοδαπούς από περιοχή της Θεσσαλονίκης έναντι αμοιβής, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Τα αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 54χρονου, κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής