Συνελήφθη 38χρονος επιδειξίας στο Γαλάτσι

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας, ένας 38χρονος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών κατ' εξακολούθηση.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, μετά την καταγραφή περιστατικών κατά τα οποία άγνωστος άνδρας κινούμενος στις περιοχές της Ν. Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και της Κυψέλης, είτε με μοτοσυκλέτα είτε πεζός, εντόπιζε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, τις πλησίαζε και αιφνιδιαστικά και με βίαιο τρόπο προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες, το Τμήμα Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας συνέστησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του και η εξακρίβωση της δράσης του.

Όπως διαπιστώθηκε ο 38χρονος είναι ο δράστης τεσσάρων περιστατικών προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ενηλίκων γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών, που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προαναφερόμενες περιοχές.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ο 38χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σε Καταστήματα Κράτησης, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον κ. Ανακριτή, όπου μετά την απολογία του παραγγέλθηκε η προσωρινή του κράτηση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής