Συνελήφθη 31χρονος για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Έναν 31χρονο διακινητή μεταναστών εντόπισαν και συνέλαβαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπειτα από σύντομη καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης, στα διόδια της Ανάληψης, στην Εγνατία Οδό, εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος, με το οποίο μετέφερε πέντε αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο Δερβένι.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς των μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας, το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των αλλοδαπών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής