Συνελήφθη ο ληστής με το ποδήλατο στη Λάρισα

Ένας 32χρονος που χρησιμοποιούσε ως μέσο διαφυγής ένα ποδήλατο, πιάστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα κατάστημα ψιλικών.

PACIFIC-SUN

Ο 32χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης πήγε με ποδήλατο σε κατάστημα ψιλικών στη Λάρισα, όπου το διέρρηξε, με προφανή σκοπό τη διάπραξη κλοπής. Έγινε όμως αντιληπτός και επιχείρησε να διαφύγει με το ποδήλατο, χωρίς επιτυχία, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης διέπραξε άλλες δύο διαρρήξεις καταστημάτων στη Λάρισα.

Στην πρώτη περίπτωση, στις 12 Οκτωβρίου το βράδυ, ο 32χρονος διέρρηξε κατάστημα αθλητικών ειδών και αφαίρεσε από το εσωτερικό αθλητικά είδη. Στη δεύτερη περίπτωση, τα ξημερώματα της 19ης Οκτωβρίου διέρρηξε φαρμακείο, και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ, ένα ρολόι χειρός, διάφορα κοσμήματα, συνταγές ναρκωτικών φαρμάκων, καθώς και διάφορα φάρμακα και εμπορεύματα.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κόπτες μετάλλων και κατσαβίδια), ένα ζευγάρι γάντια και το ποδήλατο, ως μέσο διαφυγής του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής