Συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας ανταλλακτικών για περιβαλλοντική ρύπανση

Ένας 62χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης ανταλλακτικών και μηχανικών μερών αυτοκινήτων συνελήφθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, μετά από έλεγχο της αστυνομίας για παράνομη εναπόθεση οχημάτων ή τμημάτων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο.

PACIFIC-SUN

Στον έλεγχο, κατά τον οποίο συνέδραμαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο και εξωτερικά από τους χώρους της επιχείρησής του, είχε εναποθέσει δώδεκα οχήματα τέλους κύκλου ζωής, καθώς και καθίσματα αυτοκινήτων, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Επιπλέον, εντός του περιφραγμένου χώρου της επιχείρησης, υπήρχαν διάφορα ανταλλακτικά, μεταλλικά εξαρτήματα και τμήματα οχημάτων, καθώς και οχήματα τέλους κύκλου ζωής και ελαστικά, για τα οποία στερούνταν σχετικής άδειας περιβαλλοντικών όρων από την αρμόδια Αρχή, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ο τρόπος αποθήκευσής τους.

Συνεπεία της ανεξέλεγκτης και παράνομης εναπόθεσης των προαναφερόμενων αντικειμένων, προκλήθηκε ρύπανση και αισθητική υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής