Συνελήφθησαν τρεις οδηγοί ΤΑΞΙ για πλαστά χαρτονομίσματα, «πειραγμένα» ταξίμετρα και πλαστογραφία

Σε τρεις συλλήψεις οδηγών ΤΑΞΙ, προχώρησαν στελέχη της τροχαίας Αττικής, στα ΚΤΕΛ Λιοσίων και στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, της πλαστογραφίας, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της απάτης κατ’ επάγγελμα καθώς και της επέμβασης στο ταξίμετρο.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ένας 59χρονος οδηγός ταξί, εντοπίστηκε σε ιδιόκτητο ταξί, να κατέχει πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία και έθετε σε κυκλοφορία επιστρέφοντάς τα ως ρέστα στους επιβάτες μετά το πέρας της διαδρομής. Το συνολικό χρηματικό ποσό των πλαστών χαρτονομισμάτων που βρέθηκε και κατασχέθηκε, ήταν ύψους 105 ευρώ, εκ των οποίων τα 95 ευρώ ήταν στην κατοχή του και τα 10 ευρώ στην κατοχή επιβάτη στον οποίο τα είχε επιστρέψει ως ρέστα.

Ένας 55χρονος, κατελήφθη ως οδηγός ταξί ιδιοκτησίας τρίτου, να επεμβαίνει στην λειτουργία του ταξιμέτρου και συγκεκριμένα ρυθμίζοντας το, σε διπλή ταρίφα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 55χρονος έχει επανειλημμένως εντοπιστεί στο παρελθόν να προβαίνει στην κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση των επιβατών, εισπράττοντας με τον ίδιο τρόπο υπερβολικό κόμιστρο.

Ένας 52χρονος οδηγός ταξί ιδιοκτησίας τρίτου, επέδειξε κατά τον τροχονομικό έλεγχο πλαστή Ειδική Άδεια Οδήγησης η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής