Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με προέλευση ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο, στην περιοχή της Ροτόντας, κατά την οποία συνελήφθησαν έντεκα άτομα, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη και συνέλαβαν δύο εμπόρους – προμηθευτές των ψυχοτρόπων ουσιών.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες διατηρούσαν διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, όπου απέκρυπταν ποσότητες ναρκωτικών και το χρησιμοποιούσαν ως «καβάτζα».

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, παρουσία δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δεκατρία δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 468,27 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, οκτώ κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, ένα usb stick, ένα μαχαίρι και νάυλον σακουλάκια που χρησιμοποιούσαν για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος άντρας, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα, ληστεία και κλοπές.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής