Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Ραφήνα και τη Νίκαια, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο.

PACIFIC-SUN

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση εντοπίστηκε ο 30χρονος στο λιμάνι της Ραφήνας, την στιγμή που αποβιβάζονταν από το προερχόμενο από Μύκονο πλοίο και συνελήφθη. Ο δράστης επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 20 Ιουλίου. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Νίκαια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3 κιλών και 10 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 81 γραμμαρίων καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Εντός της οικίας εντοπίστηκε και συνελήφθη η 30χρονη συνεργός του.

Όπως εξακριβώθηκε ο 30χρονος διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο, στην οποία μετέβαινε με το πλοίο της γραμμής. Προκειμένου μάλιστα να μην κινεί υποψίες εφοδιάζονταν με εισιτήρια που είχαν εκδοθεί σε άλλο όνομα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής