Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική (συνεχής ενημέρωση)

Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Αττική το τελευταίο 24ωρο. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πλημμυρισμένα σπίτια κάνουν δυσκολότερη τη ζωή των πολιτών.

PACIFIC-SUN

Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Αττική το τελευταίο 24ωρο. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πλημμυρισμένα σπίτια κάνουν δυσκολότερη τη ζωή των πολιτών.

19.20: 390 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική στην Αττική για παροχές βοήθειας κυρίως για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων και τέσσερις απομακρύνσεις ατόμων από αυτοκίνητα.

16.00: 310 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων έχει δεχτεί η πυροσβεστική, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Αυτή την ώρα επιχειρούν 35 συνεργεία με 70 πυροσβέστες.

14.45: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.

14.00: Κλειστή η Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πειραιώς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως και την οδό Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων.

13.30: 170 κλήσεις για άντληση υδάτων στην Αττική

Συναγερμός σήμανε και στην Πυροσβεστική, η οποία δέχθηκε έως αυτή την ώρα, 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 8 απεγκλωβισμούς ατόμων, στην Αττική. Αυτή την ώρα επιχειρούν 20 συνεργεία με 40 πυροσβέστες.

Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, από τις Τρεις Γέφυρες, στο ρεύμα προς Αγίους Αναργύρους, στη λεωφόρο Λιοσίων, στο ύψος της συμβολής με την οδό Γουσίου, καθώς και στην Αγίου Πολυκάρπου στον Βοτανικό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής