Πρόσφυγες και μετανάστες ασέλγησαν σε 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ

Επτά πρόσφυγες και μετανάστες συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη για υπόθεση ληστείας, βιασμού καθώς και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

PACIFIC-SUN

Επτά πρόσφυγες και μετανάστες συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη για υπόθεση ληστείας, βιασμού καθώς και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για επτά πρόσφυγες και μετανάστες ηλικίας από 16 ετών έως 44 ετών, εκ των οποίων τρεις από αυτούς, λήστεψαν ένα ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης κοπέλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι τρεις άνδρες προσέγγισαν ένα ζευγάρι εντός των υποδομών του ΑΠΘ, το απείλησαν και τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και χρήματα. Στη συνέχεια όμως, οι τρεις δράστες εξανάγκασαν την 23χρονη σε ασελγείς πράξεις.

Την καταγγελία έκανε η 23χρονη στην αστυνομία και στο πλαίσιο διερεύνησης της, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Στην πρώτη φάση της έρευνας ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δραστών και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία στο κέντρο της πόλης, στην οποία παρευρίσκονταν συνολικά επτά αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων οι δράστες, της πραγματοποιηθείσας καταγγελίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 962,9 γραμμαρίων, μέρος της οποίας, διαμοιρασμένο σε δεκατέσσερα μικροδέματα, δύο ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.670 ευρώ, έντεκα συσκευές κινητής τηλεφωνίας και οκτώ κάρτες sim, χρυσαφικά – κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται, αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους 3.550 ευρώ και πορτοφόλι, που περιείχε προσωπικό έγγραφο ενός Έλληνα.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής