«Πούλησαν» νεογέννητο βρέφος σε ζευγάρι στην Αθήνα

Έναντι χρηματικού ποσού ένα άτεκνο ζευγάρι «αγόρασε» νεογέννητο βρέφος, από συμμορία Βούλγαρων, όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν. Πρόκειται για τέσσερα άτομα από τη Βουλγαρία, εκ των οποίων δύο άντρες ηλικίας 39 και 44 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 43 ετών.

PACIFIC-SUN

Έναντι χρηματικού ποσού ένα άτεκνο ζευγάρι «αγόρασε» νεογέννητο βρέφος, από συμμορία Βούλγαρων, όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν. Πρόκειται για τέσσερα άτομα από τη Βουλγαρία, εκ των οποίων δύο άντρες ηλικίας 39 και 44 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 43 ετών.

Ο 39χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία, επιμελήθηκε αρχικά για τη μεταφορά της 30χρονης από τη Βουλγαρία σε διαμέρισμα σε περιοχή της Πιερίας, όπου και φιλοξενήθηκε από τον 44χρονο και την 34χρονη. Στη συνέχεια, ο 39χρονος, οργάνωσε με τη συνδρομή του παραπάνω ζευγαριού την μεταφορά της σε νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να γεννήσει.

Ακολούθως, στις 09 Ιουνίου ο 39χρονος παρέλαβε την 30χρονη μητέρα και το βρέφος της και κατέβηκαν στην Αθήνα, όπου συνάντησαν ένα ζευγάρι Ελλήνων και τους παρέδωσε το νεογνό έναντι χρηματικού ποσού.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος παρέδωσε στην βιολογική μητέρα το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ στον 43χρονο και στη 44χρονη τους κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις παράνομων υιοθεσιών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί υιοθεσιών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής