Πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά στη Λάρισα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, ιδιοκτησίας ενός 38χρονου στη Λάρισα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ανταλλακτικών που προέρχονταν από κλεμμένο επιβατικό αυτοκίνητο.

PACIFIC-SUN

Για την υπόθεση, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, ο 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα από το οποίο προέρχονταν τα ανταλλακτικά είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον 38χρονο το εν λόγω όχημα το αγόρασε στα τέλη του προηγούμενου έτους από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο, έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ, ενώ αν και γνώριζε ότι αποτελεί προϊόν κλοπής, το αποσυναρμολόγησε και διέθεσε τα ανταλλακτικά, προς πώληση στο χώρο της επιχείρησής του.

Τα ανταλλακτικά, καθώς και τέσσερα ζαντολάστιχα που πούλησε ο 38χρονος σε 28χρονο στις 9 Ιανουαρίου, έναντι του χρηματικού ποσού των 450 ευρώ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί η πηγή προέλευσης και ο τρόπος απόκτησης των υπολοίπων ανταλλακτικών που εντοπίστηκαν στην επιχείρηση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής