Ομολόγησε ο 22χρονος για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία και η ληστεία σε βάρος 20χρονου που διαπράχθηκε το απόγευμα της 8 Μαΐου σε περιοχή της Πεντέλης, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

PACIFIC-SUN

Ο 20χρονος είχε βρεθεί, το πρωί της 14 Μαΐου, νεκρός σε χωμάτινο δρόμο παραπλεύρως του περιφερειακού δρόμου Πεντέλης-Νέας Μάκρης στη θέση Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του προκλήθηκε συνεπεία κακώσεων που προκλήθηκαν από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Μετά από πολύμηνη έρευνα και ανάλυση όλου του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε η εμπλοκή στην ανθρωποκτονία 22χρονο.

Ο 22χρονος αναζητήθηκε και βραδινές ώρες της 23-11-2016 εντοπίσθηκε να κινείται με το όχημά του στην περιοχή του Γέρακα. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν αυτός κινήθηκε εναντίον τους με προφανή σκοπό να τους χτυπήσει και να διαφύγει. Τελικά όμως, μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Εντός του αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.

Ο δράστης εξεταζόμενος ομολόγησε την διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Η πράξη του αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο kalashnikov τύπου ρέπλικα.

Τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής