Μία σύλληψη στα Γιαννιτσά για αρχαία και φυτά κάνναβης

Εντοπίστηκε στο σπίτι του μία μαρμάρινη επίστεψη επιτύμβιας οθωμανικής στήλης και 4 φυτά δενδρυλλίων κάνναβης.

PACIFIC-SUN

Στη σύλληψη ενός 60χρονου που είχε στην κατοχή του μία μαρμάρινη επίστεψη επιτύμβιας οθωμανικής στήλης και τέσσερα φυτά δενδρυλλίων κάνναβης, προχώρησε η Αστυνομία στα Γιαννιτσά.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε ο 60χρονος σε περιοχή της Πέλλας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να κατέχει μία μαρμάρινη επίστεψη επιτύμβιας οθωμανικής στήλης διαστάσεων 20×20 εκατοστών, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν τέσσερα φυτά δενδρυλλίων κάνναβης με συγκομισμένα τα φύλλα τους, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 28,8 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης 1,2 γραμμαρίων και μία κυνηγετική καραμπίνα χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

Το αρχαίο αντικείμενο θα σταλεί στην Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας, για την περαιτέρω εξέτασή του, ενώ ο 60χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς, περί εξαρτησιογόνων ουσιών (καλλιέργεια – κατοχή) και περί όπλων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής