Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Αγ. Αναργύρους

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από την 1 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου καθ' όλο το 24ωρο, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πρανούς.

PACIFIC-SUN

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από την 1 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου καθ’ όλο το 24ωρο, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πρανούς. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

  • Στο τμήμα διεύρυνσης της Λ. Κηφισού που οδηγεί στον κλάδο εξόδου της οδού Τσούντα, σε όλο το πλάτος του, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, σε απόσταση 450,00 μ. πριν την έναρξη του ενδιάμεσου μεταλλικού στηθαίου που οριοθετεί τη ράμπα καθόδου από τη υπόλοιπη οδό.

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ.Κηφισού (συνέχεια προηγούμενου τμήματος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, μήκους 150,00 μέτρων μετά το σημείο έναρξης του ενδιάμεσου μεταλλικού στηθαίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, στη Λ. Κηφισού θα διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας στην περιοχή των έργων, καθορίζεται σε 50,00 χλμ/ώρα σε απόσταση 500.00 μέτρων, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους. Η προσπέραση των οχημάτων απαγορεύεται σε απόσταση τετρακοσίων 400.00 μέτρων, πριν την περιοχή των έργων και καθ’ όλο το μήκος εκτέλεσης τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής