Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 14 έως και τις 27 Νοεμβρίου και καθ' όλο το 24ωρο, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμων Μεγάρων, Λουτρακίου-Περαχώρας, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης.

PACIFIC-SUN

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 14 έως και τις 27 Νοεμβρίου και καθ’ όλο το 24ωρο, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμων Μεγάρων, Λουτρακίου-Περαχώρας, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή, στη μεσαία και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το  τμήμα του οδοστρώματος που απομένει, ελάχιστου πλάτους 4,40  μέτρων.

Β΄ ΦΑΣΗ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στη δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, με δυνατότητα σε περιπτώσεις αυξημένου φόρτου, μετάθεσης των μέσων σήμανσης δεξιότερα, ώστε να διατίθενται δύο λωρίδες κυκλοφορίας (3,50μ. και 2,80μ).

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής