Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μέχρι την πλατεία Κάνιγγος, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την «43η Eπέτειο του Πολυτεχνείου», από σήμερα Τετάρτη και θα κορυφωθούν την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πορείας.

PACIFIC-SUN

Τα μέτρα, θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους τους. 

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ωστόσο καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής