Καρδίτσα: Χειροπέδες σε 35χρονο για ναρκωτικά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ένας 35χρονος που καλλιεργούσε στο σπίτι του στην Καρδίτσα, δενδρύλλια κάνναβης.

PACIFIC-SUN

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ένας 35χρονος που καλλιεργούσε στο σπίτι του στην Καρδίτσα, δενδρύλλια κάνναβης και βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες κοκαΐνης, κρυσταλλικής αμφεταμίνης, ναρκωτικών δισκίων και ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 35χρονου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, καθώς και στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τρία δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ύψους έως 0,83 εκατοστά, ένας κλώνος κάνναβης ύψους μισού μέτρου, 206.1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 88,9 γραμμάρια κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Ακόμη βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα τσιγάρο μείγματος καπνού και κάνναβης, μία συσκευή ανάπτυξης – καλλιέργειας και αποξήρανσης φυτών (grow room), μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κρυσταλλικής αμφεταμίνης, τέσσερα ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δύο ζυγαριές, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και 50 ευρώ.

Ο 35χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής