Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών

Στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με την προέλευση ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, οι άνδρες του τμήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης, είχαν συλλάβει συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και έναν έμπορο ναρκωτικών.

PACIFIC-SUN

Στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με την προέλευση ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, οι άνδρες του τμήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης, είχαν συλλάβει συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και έναν έμπορο ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν επιπλέον τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες 46 και 49 ετών καθώς και μία 40χρονη αλλοδαπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος έμπορος που είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες προμηθευόταν ποσότητες ναρκωτικών από τον 46χρονο και στη συνέχεια, τις αποθήκευε στην οικία του 49χρονου, χρησιμοποιώντας την ως «καβάτζα».

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, έπειτα από τον εντοπισμό των τριών ατόμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, από οικίες τους, την κατοχή τους και από αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 49χρονος και η 40χρονη, τα παρακάτω.

Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 351,9 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 14,2 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 646,9 γραμμαρίων, μεθαδόνη συνολικού βάρους 64 γραμμαρίων, δύο φύλλα εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία (LSD), ένα ναρκωτικό δισκίο, ένας τρίφτης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση του, ο 49χρονος, προέβαλλε αντίσταση, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψή.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της αντίστασης, με την οποία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής