Θερμοκήπιο δενδρυλλίων κάνναβης στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού, 39χρονος που καλλιεργούσε σε διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο (θερμοκήπιο), 4.818 δενδρύλλια κάνναβης.

PACIFIC-SUN

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού, 39χρονος που καλλιεργούσε σε διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο (θερμοκήπιο), 4.818 δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, σε περιοχές του Δήμου Φαιστού.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο (θερμοκήπιο), να καλλιεργούνται επιμελώς 4.818 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,20 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την προανάκριση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε προβεί στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο χώρο, του θερμοκηπίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, καραμπίνα και φυσίγγια.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής