Θήβα: Τραυμάτισε με στιλέτο έναν 33χρονο

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Θήβα, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

PACIFIC-SUN

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Θήβα, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας, ο 36χρονος, κατόπιν διαπληκτισμού, τραυμάτισε με στιλέτο (σε διάφορα μέρη του σώματός του), έναν 33χρονο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από άμεση κινητοποίηση, εντόπισαν τον 36χρονο σε περιοχή της Θήβας και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία στιλέτα, δύο κυνηγετικά όπλα, 490 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δέκα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης και είκοσι πέντε ναρκωτικά δισκία.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής