Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Αττική, Αιτωλοακαρνανία και Ιωάννινα

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σε Ιωάννινα, Αιτωλοακαρνανία και Αττική για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείτο στις κλοπές οχημάτων και στη εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση στην παράνομη εγχώρια αγορά ναρκωτικών.

PACIFIC-SUN

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε Αιτωλοακαρνανία, Ιωάννινα και Αττική, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται, στις κλοπές οχημάτων, την εισαγωγή και την περαιτέρω διακίνηση, στην παράνομη εγχώρια αγορά ναρκωτικών.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έχουν συλληφθεί επτά άτομα, εκ των οποίων, έξι αλλοδαποί και ένας Έλληνας και έχουν κατασχεθεί εβδομήντα τρία κιλά κάνναβης.

Σε διαλυτήριο αυτοκινήτων που εντοπίστηκε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, πλήθος κομμένων αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και εκατοντάδες εξαρτήματα-ανταλλακτικά, άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας.

Επιπλέον, από έρευνες σε οικίες και οχήματα έχουν βρεθεί και κατασχεθεί τρία πιστόλια, φυσίγγια και μεγάλων αριθμός πλαστών εγγράφων, σφραγίδων, ταυτοτήτων και κλειδιών αυτοκινήτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής