Επεισόδια περιμετρικά του Πολυτεχνείου (συνεχής ενημέρωση)

PACIFIC-SUN

22.05: Οι αντιεξουσιαστές βγήκαν για μία ακόμα φορά από το εσωτερικό του Πολυτεχνείου και πετούν πέτρες και μολότοφ προς τις δυνάμεις της αστυνομίας.

21.20: Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιές στις στα οδοφράγματα που έφτιαξαν με τα καθίσματα από το εσωτερικό του Πολυτεχνείου.

20.50: Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τα στενά περιμετρικά του Πολυτεχνείου για να μην επιτρέψουν την ενίσχυση των αντιεξουσιαστών.

20.40: Φτιάχνουν οδοφράγματα με καθίσματα από το εσωτερικό του Πολυτεχνείου. Μικρής έκτασης πυρκαγιά στην είσοδο.

20.30: Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια
Ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Παναγάκης κατέγραψε τις εικόνες αυτές πριν από λίγα λεπτά στην οδό Καποδιστρίου. Στην πρώτη φαίνεται ένα καμένο αυτοκίνητο και στη δεύτερη δυνάμεις των ΜΑΤ.

20.20: Έγκριση για επέμβαση της αστυνομίας και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR και Etv.

20.10: Οι αντιεξουσιαστές σύμφωνα με τις εικόνες που μετάδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, σκίζουν και καίνε ελληνικές σημαίες.

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο STAR
Φωτογραφία: Στιγμιότυπο STAR

19.40: Οι αντιεξουσιαστές προσπαθούν να στήσουν οδοφράγματα στους γύρω δρόμους, ενώ οι δυνάμεις της Αστυνομίας, κρατούν προς το παρόν παθητική στάση, ελπίζοντας να εκτονωθούν.

19.28: Ξεκίνησαν τα πρώτα επεισόδια στην περιοχή περιμετρικά του Πολυτεχνείου, όταν άγνωστα σε αριθμό άτομα, βγήκαν από την πλαϊνή είσοδο του Πολυτεχνείου, στην οδό Στουρνάρη και έριξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής