Εξιχνιάστηκε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης

Μία ακόμη περίπτωση τηλεφωνικής απάτης, σε βάρος μίας 78χρονης, με το πρόσχημα ότι το παιδί της αντιμετώπιζε τις συνέπειες τροχαίου ατυχήματος που δήθεν προκάλεσε, εξιχνίασε η Ελληνική Αστυνομία.

PACIFIC-SUN

Μία 43χρονη τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη γυναίκα και προσποιούμενη την κόρη της, της είπε ότι έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και ότι κρατείται σε αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια, το τηλέφωνο πήρε ένας άνδρας προσποιούμενος τον αστυνομικό που της ζήτησε το χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει η κόρη της τις συνέπειες.

Η συστηματική και λεπτομερής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περίπτωσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στην Πιερία.

Στη συνέχεια, σε περιοχή της Κατερίνης, σε προκαθορισμένο σημείο που υπέδειξε ο υποτιθέμενος αστυνομικός στην 78χρονη, εμφανίστηκε η 43χρονη που παρέλαβε το συμφωνημένο ποσό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι της 43χρονης, εντοπίστηκε το πόσο των 3.500ευρώ, μέρος από τα αφαιρεθέντα χρήματα και αποδόθηκε στην 78χρονη.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης υπηκόου Βουλγαρίας και συνεργών της, για το αδίκημα της απάτης, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής