Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ανυποψίαστης γυναίκας

Την επ’ αυτοφώρω σύλληψη μίας 49χρονης, ως μέλος συμμορίας που δραστηριοποιείται σε υποθέσεις εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών, κατάφερε το τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας, στην περιοχή Χαριλάου.

PACIFIC-SUN

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, συνεργός της 49χρονης, τηλεφώνησε στο σπίτι μίας 62χρονης, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι, συγγενικό της πρόσωπο είναι υπαίτιο θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, ενώ δεύτερος συνεργός της, προσποιούμενος τον αστυνομικό, της ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να βοηθήσει τη συγγενή της.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Χαριλάου, η 49χρονη γυναίκα, η οποία πήγε σε προκαθορισμένο σημείο, προκειμένου να παραλάβει το χρηματικό που είχαν συμφωνήσει.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συμμορία, προσπάθησε σε δύο ακόμη περιπτώσεις και με την ίδια μεθοδολογία, να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Η 49χρονη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, καθώς και δύο συνεργών της που αναζητούνται, για τα αδικήματα της «Εγκληματικής οργάνωσης-Συμμορία» και της «Απάτης κατά συναυτουργία».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής