Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές σε οικίες και σε οχήματα στο Αγρίνιο

Τρεις κλοπές σε οικίες και ισάριθμες σε οχήματα, που σημειώθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο Αγρίνιο εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. Για τις υποθέσεις σχηματίστηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων νεαρών.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 23, 22, 21 και 18 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 5 Αυγούστου ο 23χρονος και ο 18χρονος εισήλθαν σε από ανασφάλιστη πόρτα σε διαμέρισμα 46χρονου και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 330 ευρώ.

Για την δεύτερη υπόθεση κατηγορείται ο 21χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, στις 30 Αυγούστου, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 69χρονης στην Νέα Αβόρανη Αγρινίου και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Τέλος ο 22χρονος, τα ξημερώματα και το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου, παραβίασε στο Αγρίνιο τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής