Εξιχνιάστηκαν 15 διαρρήξεις στη Λάρισα

Δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, με τη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού.

PACIFIC-SUN

Ο 30χρονος Γεωργιανός το πρωί της Παρασκευής, διέρρηξε διαμέρισμα στη Λάρισα, ιδιοκτησίας 28χρονου, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 133 ευρώ και ρούχα.

Στη συνέχεια επιχείρησε, να διαρρήξει και άλλο διαμέρισμα, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, καθώς και όλα τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει, από την οικία του 28χρονου.

Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 20 Αυγούστου έως τις 13 Οκτωβρίου, ο 30χρονος διέπραξε επιπλέον, με την ίδια μεθοδολογία, δεκατρείς κλοπές-διαρρήξεις οικιών στη Λάρισα, από τις οποίες οι εννέα τετελεσμένες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής