Εξιχνιάστηκαν 11 διαρρήξεις σπιτιών στην Ιστιαία

Έντεκα περιπτώσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας, εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία με την ταυτοποίηση ενός 32χρονου και τη διερεύνηση των στοιχείων δύο ακόμη συνεργών του.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα οι δράστες, χρησιμοποιώντας διαφορετικό αυτοκίνητο κάθε φορά, με σκοπό να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό και την σύλληψή τους από τις διωκτικές Αρχές, επέλεγαν απομονωμένες οικίες, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν και τις «άνοιγαν».

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου έως και τις 25 Δεκεμβρίου του 2015, οι δράστες διέπραξαν έξι κλοπές και πέντε αποπειρών κλοπών, κυρίως σε εξοχικές κατοικίες, ενώ η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 23.000 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής