Εξιχνιάστηκαν κλοπές από περιφραγμένο χώρο δύο επιχειρήσεων στην Πιερία

Κλοπές τριών επαγγελματικών οχημάτων από δύο επιχειρήσεις σε περιοχή της Πιερίας εξιχνιάστηκαν μετά από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

PACIFIC-SUN

Κλοπές τριών επαγγελματικών οχημάτων από δύο επιχειρήσεις σε περιοχή της Πιερίας εξιχνιάστηκαν μετά από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 42 και 34 ετών και δύο ημεδαπών ηλικίας 63 και 29 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, ο 42χρονος με τον 34χρονο, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν διαδοχικά τις εισόδους περίφραξης από δύο επιχειρήσεις και αφαίρεσαν ένα μηχάνημα έργων (ανυψωτικό μηχάνημα), ένα γεωργικό ελκυστήρα και ένα φορτηγό όχημα.

Το παραπάνω κλεμμένο φορτηγό και ο γεωργικός ελκυστήρας εντοπίσθηκαν λίγες ημέρες αργότερα εγκαταλελειμμένα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά και της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας παρέδωσαν στον 29χρονο το κλεμμένο μηχάνημα έργων με σκοπό την πώλησή του, ο οποίος στη συνέχεια το διέθεσε έναντι αντιτίμου στον 63χρονο, το οποίο εντοπίστηκε στην επιχείρηση του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής