Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος του ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο

Δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας εξιχνιάστηκαν στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου, υπηκόου Γεωργίας και μίας συνομήλικής του Ελληνίδας.

PACIFIC-SUN

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος στις 10 Δεκεμβρίου, μετέβη σε δύο καταστήματα εταιρείας, μέλος της οποίας είναι και η Ελληνίδα, και παραποίησε τους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να καταγράφουν μικρότερη κατανάλωση, ενώ στις 10 Αυγούστου, τους επανέφερε στην κανονική τους λειτουργία.

Χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι, ένας φακός κεφαλής, ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την 32χρονη, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τύπου tablet, όπου υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία με στοιχεία άνω των σαράντα αρτοποιείων σε ολόκληρη τη χώρα, για τα οποία εξετάζεται τυχόν παραποίηση των μετρητών τους από τον 32χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής