Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές στη Χρυσούπολη Καβάλας

Δύο υποθέσεις κλοπής από οικίες εξιχνιάστηκαν στη Χρυσούπολη Καβάλας, μετά τη διερεύνηση καταγγελίας και τη σύλληψη μίας 20χρονης και ενός 15χρονου.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες το πρωί του Σαββάτου. πήγαν σε οικία 86χρονης στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, να εντοπίσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης, ότι η 20χρονη, στις 6 Νοεμβρίου από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξαν μία ακόμη οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικών της διάφορα χρυσαφικά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλα τα χρυσαφικά που είχαν αφαιρέσει καθώς και μέρος των χρημάτων από την κλοπή που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής