Εξαρθρώθηκε σπείρα που «άνοιγε» σπίτια στα Μέγαρα

Τρία άτομα συνελήφθησαν ως μέλη σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα Μέγαρα Αττικής. Εξιχνιάστηκαν δεκαέξι περιπτώσεις, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας συνεργός τους.

PACIFIC-SUN

Συνελήφθησαν, στις 21 Ιανουαρίου στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις ημεδαποί, ηλικίας 19, 23 και 23 ετών, μέλη της σπείρας. Περαιτέρω, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 34χρονος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχα συστήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες στα Μέγαρα.

Ειδικότερα, έχοντας ως ορμητήριο τον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων και κινούμενοι με οχήματα ιδιοκτησίας τους, εισέρχονταν βραδινές ώρες σε οικίες της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μετά από έρευνες σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διάπραξη των διαρρήξεων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων και τρεις απόπειρες σε οικίες της περιοχής των Μεγάρων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής