ΕΛΑΣ: 38 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα

Σε τριάντα οκτώ συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς και τη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

PACIFIC-SUN

Σε τριάντα οκτώ συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς και τη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν 1.103 άτομα και 758 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 92 άτομα και βεβαιώθηκαν 239 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης ελέγχθηκαν 1.103 άτομα, εκ των οποίων 885 Έλληνες και 218 αλλοδαποί, καθώς και 758 οχήματα. Προσήχθησαν 92 άτομα, εκ των οποίων 68 Έλληνες και 24 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 38 άτομα, εκ των οποίων 22 Έλληνες και 16 αλλοδαποί.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ένας Έλληνας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, τρεις Έλληνες, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, έντεκα αλλοδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, πέντε Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι Έλληνες και μία αλλοδαπή, για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, δύο Έλληνες για παράνομη κατακράτηση και δύο Έλληνες για παράνομη κατακράτηση.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και διάφορα είδη παρεμπορίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής