Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καστοριά

Δύο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή της Καστοριάς, για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης. Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα και έναν 38χρονο Αλβανό, οι οποίοι έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο.

PACIFIC-SUN

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί βρήκαν έναν ταξιδιωτικό σάκο που είχε πετάξει ο 38χρονος από την πόρτα του συνοδηγού. Ο σάκος περιείχε πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5 κιλών και 130 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού με σκοπό την εισαγωγή και την περαιτέρω διακίνηση της.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος, μετέφερε παράνομα  τον 38χρονο Αλβανό, που εισήλθε παράνομα στη χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης από μη ελεγχόμενη διάβαση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν 5 κιλά και 130 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα, πέντε κάρτες SIM και ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο.

Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής