Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Δέκα άτομα συνελήφθησαν για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου, επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου, κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο Έλληνες και δύο ομογενείς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18,20 γραμμάρια κάνναβης.

Ακόμη, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, συνέλαβαν το μεσημέρι του Σαββάτου, μία 45χρονη, στην κατοχή της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 571 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές και 155 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Χαριλάου, συνελήφθησαν δύο Έλληνες 27 και 23 ετών, γιατί στην κατοχή τους είχαν μία συσκευασία κάνναβης βάρους 53,8 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 112 κροτίδες.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής