Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Δέκα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, στη Θεσσαλονίκη.

PACIFIC-SUN

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», στην περιοχή τα Μενεμένης, δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 17 ετών, οι οποίοι νωρίτερα, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα,  δε σταμάτησαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και στη συνέχεια απέρριψαν στο έδαφος, ο μεν πρώτος, ένα μικροδέμα ηρωίνης βάρους 11,6 γραμμαρίων, ο δε δεύτερος, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, εμπλουτισμένο με κάνναβη.
  • 30χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Νεάπολης, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος κατείχε 29 ναρκωτικά δισκία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, εμπλουτισμένο με κάνναβη. Ο συλληφθείς μετά τη σύλληψη, χτύπησε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Νεαπόλεως και αντιστάθηκε σθεναρά κατά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
  • από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», στην περιοχή του Δενδροποτάμου, 56χρονου ημεδαπού, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων.
  • στο κέντρο της πόλης – Πλατεία Αγίου Γεωργίου, δύο αλλοδαπών ηλικίας 26 και 31 ετών, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», καθώς στην κατοχή του πρώτου, βρέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 9,39 γραμμαρίων και στην κατοχή του δεύτερου, δύο μικροδέματα κάνναβης βάρους 7,43 γραμμαρίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, με τις οποίες οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής