Αλεξανδρούπολη: Κατασχέθηκαν 1.816 κιλά ακατάλληλα όστρακα

PACIFIC-SUN

Σε 4 συλλήψεις καθώς και την κατάσχεση 1.816 κιλών ακατάλληλων οστράκων, για ανθρώπινη κατανάλωση προχώρησαν στελέχη του λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε στο λιμενίσκο Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων με κυβερνήτη έναν 55χρονο, να εκφορτώνει τα όστρακα σε δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με τη συμμετοχή τριών ακόμη ατόμων ηλικίας 28, 52 και 38 ετών.

120816-OSTRAKA-ALEXANDROYPOLI2

Στη συνέχεια, τα όστρακα μεταφέρθηκαν στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, Μετά τη ζύγιση των οστράκων, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους συνολικά 88 σάκους δίθυρων μαλακίων εκ των οποίων έντεκα  του είδους κυδώνι συνολικού βάρους 284 κιλών, 41 σάκους του είδους τελλίνα συνολικού βάρους 996 κιλών υπολειπομένων διαστάσεων και 36 σάκους του είδους αχιβάδα συνολικού βάρους 572 κιλά, εκ των οποίων τα 349 κιλά βρέθηκαν υπολειπομένων διαστάσεων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν τα τέσσερα άτομα για λαθρεμπορία, κατοχή και μεταφόρτωση, με σκοπό τη μεταφορά προς πώληση-εμπορία των οστράκων, το σύνολο των οποίων ακατάλληλα ήταν για ανθρώπινη κατανάλωση και το μεγαλύτερο μέρος των οποίων ήταν υπολειπομένων διαστάσεων, καθώς και για απείθεια. Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, το σκάφος και η ποσότητα των οστράκων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής