Έντεκα συλλήψεις στην Αθήνα για υπηρεσίες πάρκινγκ σε νυχτερινά κέντρα

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

PACIFIC-SUN

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Πρόκειται για οκτώ παρκαδόρους και τρεις προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων, οι οποίοι έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση παραστατικών, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής