Έκλεβαν πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πολυμελής συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας.

PACIFIC-SUN

Πολυμελής συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

Συνελήφθησαν χθες, τρία άτομα (δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 13 ετών και ένας 17χρονος Έλληνας), σε βάρος των οποίων, καθώς και δύο ακόμη μελών της, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της «σύστασης συμμορίας», της «ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση».

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί, είχαν συστήσει συμμορία και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κατά περίπτωση, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου έως τις 19 Σεπτεμβρίου, διέπραξαν με την απειλή και τη χρήση σωματικής βίας, συνολικά, πέντε ληστείες, κυρίως σε βάρος  ανηλίκων, σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς, δύο εκ των συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσσαλονίκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής