Τρεις συλλήψεις για παραβίαση σφράγισης παράνομου οίκου ανοχής

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στο κέντρο της πόλης και συνέλαβαν τον υπεύθυνο και υπαλλήλους της επιχείρησης, για την παράνομη αποσφράγισή του.

Φωτογραφία: Robert Owen-Wahl / pixabay.com
kiziplast
pacificsun

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στο κέντρο της πόλης και συνέλαβαν τον υπεύθυνο και υπαλλήλους της επιχείρησης, για την παράνομη αποσφράγισή του.

Πρόκειται για τον 34χρονο υπεύθυνο του οίκου ανοχής και δύο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 33 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία καθώς είχαν παραβιάσει το διοικητικό μέτρο της σφράγισης, ενώ ο υπεύθυνος της επιχείρησης βαρύνεται και με το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, αφού εγκατέστησε και εξέδιδε έναντι χρηματικού αντιτίμου, τις προαναφερόμενες γυναίκες, που δεν διέθεταν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Σε βάρος των συλληφθέντων, επιπλέον, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, καθώς δεν κατείχαν την απαιτούμενη άδεια εγκατάστασης και χρήσης του οικήματος.

Στο πλαίσιο έρευνας των χώρων του οικήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here