Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στα Ιωάννινα

Εγκληματική ομάδα που έκανε εισαγωγή ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης 38 κιλών με σκοπό την διακίνηση, εξαρθρώθηκε με την σύλληψη τριών ατόμων και την ταυτοποίηση ακόμη δύο, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στην πόλη των Ιωαννίνων.

PACIFIC-SUN

Εγκληματική ομάδα που έκανε εισαγωγή ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης 38 κιλών με σκοπό την διακίνηση, εξαρθρώθηκε με την σύλληψη τριών ατόμων και την ταυτοποίηση ακόμη δύο, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι εμπλεκόμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης και με διακριτούς ρόλους ως προς την επαφή με τους προμηθευτές, την μεταφορά, την απόκρυψη και τη διακίνηση της κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ένας 23χρονος ήταν κυρίως επιφορτισμένος με την παραλαβή των ναρκωτικών που είχαν εισαχθεί από τον υπήκοο Αλβανίας συνεργό του, από σημείο της παραμεθορίου του νομού Ιωαννίνων και εν συνεχεία τα απέκρυπτε σε κοντινά δυσπρόσιτα σημεία. Ακολούθως με την βοήθεια ενός 22χρονου, παραλάμβαναν τις ποσότητες της ακατέργαστης κάνναβης από τα σημεία απόκρυψης και τις μετέφεραν στην Αθήνα, με τον τελευταίο να κατέχει τον ρόλο του προπομπού στο δρομολόγιο.

Σε δασική περιοχή του Νομού Ιωαννίνων, μετά από έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και με τη συνδρομή αστυνομικών της Α.Δ. Ιωαννίνων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που είχαν αποκρύψει οι δράστες, βάρους 38 κιλών και 200 γραμμάριων.

Για την υπόθεση κατασχέθηκαν και τρία αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής