Σωφρονιστικός υπάλληλος ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες πρώην φίλης του

Ένας 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, συνελήφθη μετά από καταγγελία, στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, το Σάββατο, η 32χρονη πρώην φίλη του, πήγε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 38χρονου καταγγέλλοντας ότι της απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο καθώς και φωτογραφίες της με ευαίσθητο περιεχόμενο.

Παράλληλα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν η ίδια, με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια, ενώ προσωπικό της ευαίσθητο φωτογραφικό υλικό απέστειλε και σε οικείο πρόσωπό της.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων αναζήτησε και εντόπισε τον 38χρονο στην οικία του στο Χαλάνδρι. Ο 38χρονος αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο ακινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του απώθησε με χτυπήματα τους αστυνομικούς και τους εξύβρισε.

Στην κατοχή του 38χρονου, αλλά και στη κατοικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα κινητό τηλέφωνo, tablet, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ψηφιακές φωτογραφικές, ψηφιακοί δίσκοι (CD) και συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, βάρους 4,4 γραμμαρίων.

Ο 38χρονος προσήχθη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος της 32χρονης, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον  εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών , ενώ η 32χρονη αναζητείται με την αυτόφωρη διαδικασία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής