Συνελήφθη 46χρονος για πορνογραφία ανηλίκων στην Πελοπόννησο

Ένας 46χρονος συνελήφθη στην Πελοπόννησο για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Φωτογραφία: miguel ugalde
kiziplast
pacificsun

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές της Κύπρου, ότι κάτοικος περιοχής της Πελοποννήσου, κατέχει, διανέμει και παράγει υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του, χθες με τη συνδρομή αστυνομικών του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, βρέθηκε και κατασχέθηκε εσωτερικός σκληρός δίσκος και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Από τον επιτόπιο έλεγχο στα ψηφιακά μέσα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του, καθώς βρέθηκε οπτικοακουστικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Σπάρτης και παραπέμφθηκε στον παρέπεμψε στον ανακριτή Σπάρτης.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here