Συνελήφθη 31χρονος για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων, συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, τα ξημερώματα της Τετάρτης, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

kiziplast
pacificsun

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος παρέλαβε δέματα από τις εγκαταστάσεις μεταφορικής εταιρείας στο Ηράκλειο, τα οποία περιείχαν εκατόν σαράντα έξι κούτες που είχαν ογδόντα πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών.

Ο συνολικός αριθμός των τσιγάρων είναι 29.200, καθώς και εκατόν ογδόντα δύο πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, κατά παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Επιπροσθέτως, ένας 31χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Λιμενικό Κατάστημα Ηρακλείου και συνελήφθη, διότι συμμετείχε στην παραγγελία των καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Ηρακλείου, το γενικό σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων ανέρχεται στο ποσό των 5.445,09.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η συνολική ποσότητα καπνού και παραδόθηκε στο Τελωνείο Ηρακλείου.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here