Συνελήφθησαν αδέρφια για δενδρύλλια κάνναβης

Δύο αδέρφια ηλικίας 46 και 43 ετών συνελήφθησαν για δενδρύλλια κάνναβης το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή της Πέλλας.

Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.
kiziplast
pacificsun

Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο αδέρφια και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αγρόκτημά τους, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν μέσα σε θερμοκήπιο, 23 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,5 έως 3 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στον ίδιο χώρο μέσα σε αυτοσχέδιο υπόστεγο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα ένα γυάλινα και μεταλλικά δοχεία με κάνναβη συνολικού βάρους 6.884 γραμμαρίων, τριάντα έξι συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1.110 γραμμαρίων, εκατόν πέντε σπόροι κάνναβης, δεκαεννέα γυάλινα και δύο μεταλλικά δοχεία με υπολείμματα κάνναβης, ένα πιστόλι φωτοβολίδων και πενήντα τέσσερα φυσίγγια κρότου.

Ακόμη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή που περιείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 5.672 γραμμαρίων, σε στάδιο αποξήρανσης.

Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 43χρονου, διαπιστώθηκε να κατέχει τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 66,6 γραμμαρίων και δύο πακέτα τσιγάρων με είκοσι τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, συνολικού βάρους 40,6 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here