Συλλήψεις στη Δυτική Αθήνα για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν το τελευταίο δεκαήμερο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τρεις αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση 7.319 πακέτων τσιγάρων και 93 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ
kiziplast
pacificsun

Στις 11 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στην Ομόνοια από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 17χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε στην κατοχή του 1.073 πακέτα λαθραία τσιγάρα. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ομονοίας.

Στο Κερατσίνι, στις 14 Σεπτεμβρίου, συνελήφθη στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος είχε στην κατοχή του 20 πακέτα λαθραία τσιγάρα. Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4.750 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 21 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Στο Περιστέρι, το περασμένο Σάββατο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 29χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε στην κατοχή του 1.496 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 72 συσκευασίες λαθραίου καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Β’ Τ.Α. Περιστερίου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here