Σπείρα ανηλίκων άρπαζε δέματα ταχυμεταφορών

PACIFIC-SUN

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, διακριβώθηκε η παράνομη δράση ομάδας ανήλικων, οι οποίοι προέβαιναν συστηματικά στην αφαίρεση δεμάτων από μοτοσικλέτες διανομέων εταιρειών ταχυμεταφορών, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών, το χρονικό διάστημα από 02 έως και 11 Νοεμβρίου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα μετά από σχετικές καταγγελίες και διενέργεια αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανήλικοι, χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους, εντόπιζαν μοτοσικλέτες διανομέων και ακολούθως, κατανέμοντας ρόλους μεταξύ τους, προέβαιναν στην παρακολούθηση αυτών και στην αφαίρεση δεμάτων από τις μπαγκαζιέρες τους.

Συνολικά κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν δεκατέσσερα δέματα, τα οποία στη συνέχεια ορισμένα από αυτά παρέδωσαν στους παραλήπτες τους, λαμβάνοντας το αντίτιμο της καταβολής τους.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους ανήλικους, κράτησαν στη κατοχή τους ορισμένα από τα δέματα, προκειμένου να ιδιοποιηθούν παράνομα το περιεχόμενό τους, ενώ για κάποια άλλα είτε προέβησαν στην προσπάθεια πώλησής τους (ως μεμονωμένα αντικείμενα), είτε τελικά στην καταστροφή του περιεχομένου τους.

Τα δέματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής